01_header_d.gif 02_header_d.gif 03_header_d.gif 04_header_d.gif
Algemeen
22-9

Wedstrijdsecretariaat zoekt collega

Nieuws afbeelding

GEZOCHT! Nieuwe collega's voor uitbreiding van het wedstrijdsecretariaat! Een hele belangrijke taak nu de competitie is gestart. Wie meldt zich hiervoor aan?! Aanmelden en meer informatie via vrijwilligers@hcrijnvliet.nl ...

Tenue
22-9

HC Rijvliet clubtenue "uit" shirt

Nieuws afbeelding

De kleur van het uitshirt van HC Rijnvliet is oranje. Van deze kleur mag niet worden afgeweken. Het "uit" shirt is alleen verplicht als de shirts van de tegenpartij teveel op die van Rijnvliet lijken. Als je inlogt in "Mijn team" op de website en naar de betreffende uitwedstrijd gaat, zal worden aangegeven wanneer er een "uit" shirt nodig is.


Voor de...

Algemeen
20-9

Spelregels en briefings scheidsrech

Nieuws afbeelding

Onderstaand vind je een aantal links welke verwijzen naar de site van de KNHB waarop je alle informatie kunt vinden met betrekking tot briefings van scheidsrechters en spelregels voor de 11-tallen. 
Er is een spelregelement voor veldhockey. Voor zaalhockey gelden andere regels welke ook terug te vinden zijn op de site van de KNHB. Ook vind je hier de Hockeyspelregels in een note...

Algemeen
16-9

Scheidsrechterscursus

Nieuws afbeelding

Onze club heeft een groeiende behoefte aan goede scheidsrechters. Deze willen we graag binnen onze eigen club opleiden en inzetten. Daarom gaat de arbitragecommissie een doorlopend opleidingstraject starten. Om je goed voor te bereiden op het KNHB scheidsrechter-examen bieden we leden en ouders van leden een e-learning traject (e-learning) aan om je de hockeyspelregels eigen te maken.
...

App
15-9

Digitaal Wedstrijd Formulier DWF

Nieuws afbeelding

DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) Vanaf heden worden de benodigde gegevens voor het DWF alleen nog via de mail naar alle coaches, teammanagers en scheidsrechters verstuurd. Je ontvangt de mail aan het einde van de week. Houd je mail goed in de gaten.

Mocht je per abuis geen mail hebben ontvangen, het digitale wedstrijdformulier is ook terug te vinden in de HC Rijnvliet app....

App
26-8

APP HC Rijnvliet

Nieuws afbeelding

 
Vanaf heden is onze mobiele app te downloaden. Met deze app ben je altijd op de hoogte van het laatste clubnieuws, de meest recente uitslagen en de tijden van trainingen en wedstrijden van jezelf en je familie.
Hieronder hebben we een aantal nieuwe functies toegelicht.
Teamnieuws De teamondersteuning kan nu zelf nieuwsberichten aanmaken en deze ...

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.