01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg

Vrijwilligers

 
 
Begin 2016 is HC Rijnvliet als nieuwe hockeyclub in Leidsche Rijn een feit. HC Rijnvliet is een volwaardige vereniging, met junioren, senioren en trim teams die sportiviteit hoog in het vaandel hebben staan, een gezellige plek om samen te komen en passie voor het hockeyspel.
 
Geen vereniging zonder vrijwilligers en dat geldt zeker voor de nog jonge vereniging HC Rijnvliet. Op en naast het veld kunnen we gemotiveerde en kundige mensen gebruiken. Waar nodig leiden wij je intern op. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat HC Rijnvliet een vereniging wordt om trots op te zijn!
 
Zowel van spelers als ouders van spelers wordt inzet verwacht. Dit kan op veel manieren, structureel of alleen gedurende bepaalde activiteiten. Ook als je geen of weinig hockeyervaring of commissie-ervaring hebt. Belangrijk is dat je met jouw talent kunt bijdragen op een wijze die bij jou en de club past. Zodat we samen een gemotiveerd team van betrokken vrijwilligers zijn.

Voor alle commissies kunnen we vrijwilligers gebruiken, kijk hier voor actuele vacatures. Daarnaast wordt van ouders van een spelend jeugdlid verwacht dat zij hun steentje bijdragen als (assistent) coach, trainer of scheidsrechter.
 
De vrijwilligerscommissie is in het leven geroepen om de inzet van vrijwilligers te structureren en co√∂rdineren. Waar zijn welke vacatures beschikbaar, wat houdt het in, hoeveel tijd kost het etc? Vragen waarmee je bij de vrijwilligerscommissie terecht kunt via [email protected]. Samantha Verheij en Marieke Litjens geven zo snel mogelijk een reactie.

Het vrijwilligersbeleid kun je hier nalezen.
 
 
Wil jij meehelpen onze jonge vereniging groot te maken? Heb jij je net opgegeven als speler en/of wil je als ouder ook graag je betrokkenheid tonen? Vind je het ook belangrijk en leuk om je eigen talent op een andere wijze in te zetten dan je normaal gesproken gewend bent en een noodzakelijke bijdrage te leveren aan het draaiend houden van de club? Word dan vrijwilliger! Dit wordt enorm gewaardeerd door de spelers op het veld, het bestuur en de commissies. Waar ga jij ons bij helpen?

Meld je aan via het inschrijfformulier als vrijwilliger en geef aan waar je interesse naar uit gaat.
 

Agenda

Zoeken