01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg

Evenementen

Het is weer zover, dè seizoensafsluiter van HC Rijnvliet: het Rijnfestijn. Een dag vol hockeyplezier, activiteiten, huldiging van onze kampioenen, muziek, food & drinks! Deze keer gaan we helemaal los in het thema ‘Wild Wild West.

Het programma:
11.30 warming up
12.00-16.00 6x6 toernooi (3 categorieën: jeugd, gemengd, senioren)
12.00-17.00 spelletjes voor alle leeftijden (oa springkussen, stormbaan en een echte Wild West verrassing)
17.00 huldiging veld- en zaalkampioenen seizoen 2023-2024
17.30 start BBQ met live entertainment door Sven Versteeg
19.00-00.00 afterparty

NB Op een groot scherm zullen de PRO League wedstrijden zichtbaar zijn, dus je hoeft niets te missen!

Het Rijnfestijn wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren Intratuin, Fysio Vandaag en FotostudioXL 
Ook kun je alvast een bitje voor het nieuwe seizoen laten maken. De exacte tijd en aanmeldlink hiervoor wordt hier later toegevoegd.

Voor de jongste kids is er een springkussen en heel veel leuke en actieve spelletjes op veld 3. Maar ook voor de oudere jeugd (en jongere ouderen) zijn er op het zandveld leuke activiteiten. Dit jaar iets heel bijzonders dat super in het thema van de dag past. Wat het is houden we nog even als verrassing….

Friends & Family Toernooi
Na de warming up om 11.30 uur start om 12 uur het 6 tegen 6 toernooi. Om mee te doen, moet je als team zijn ingeschreven. Je kunt je opgeven met je gezin, je vriendjes/vriendinnetjes, trim-maatjes of gewoon met je seniorenteam. Je geeft je als team (6-8 spelers) op via dit formulier. Vol = vol, uiterste inschrijfdatum is 9 juni. 

Huldiging kampioenen
Ook onze kampioenen worden deze dag in het zonnetje gezet.
Dus ben je dit seizoen veld/zaal kampioen geworden: zorg dat je er om 17.00 uur bent om dit te vieren! Aanmelding voor de huldiging is natuurlijk niet nodig.

Food, drinks & music
Na al deze sportiviteit en het juichen willen de kelen wel weer gesmeerd worden. Het festijn verplaatst zich daarom rond 17.30 uur van de velden naar het clubhuis en het terras.

Bij het clubhuis staan de drankjes koud en kunnen we genieten van een heerlijke BBQ. Dus blijf gezellig hangen, praat met clubgenoten en prik een vorkje mee. Na het eten gaat het feest gewoon door in de after party.

Wil je gezellig mee eten? Schrijf je dan snel in via de HC Rijnvliet app -> meer -> Evenementen. Introducees zijn ook welkom. Dit kan tot uiterlijk 9 juni. Voor het eten geldt een bijdrage: kinderen t/m 12 jaar €10, vanaf 13 jaar € 17,50. Meld je op tijd aan. Na deze datum gaan de prijzen omhoog naar €12,50 en €20. Voor drankjes gelden de reguliere prijzen aan de bar.

Hulp
Ook het Rijnfestijn draait op vrijwilligers. Wil jij meehelpen bij de opbouw, tijdens of na afloop van het Rijnfestijn. Via deze link  kun je jezelf voor een specifieke taak op een door jou zelf gekozen tijdstip aanmelden. Super fijn als je dit doet! Samen maken we er een TOP festijn van!

 

Na je inschrijving word je in de week voor het Rijnfestijn verder geïnformeerd. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving en eventuele extra informatie.

 

LET OP: In verband met de verschillende bedragen moet je kinderen en volwassenen apart aanmelden voor de BBQ. Er is ook een aparte aanmeldmogelijkheid voor vegetariërs. 


Kom je er niet uit: mail naar [email protected]

 

Tot op het RijnFestijn!


*******************************************************
De evenementencommissie organiseert de niet-hockey gerelateerde en teamoverstijgende evenementen binnen HC Rijnvliet die op alle leden, ouders en vrijwilligers zijn gericht, zoals huldigingen, feesten en borrels. Deze activiteiten zijn belangrijk voor het creëren en onderhouden van het HC Rijnvlietgevoel, voor binding tussen de leden, ouders en vrijwilligers en met de (toekomstige) woonwijk Rijnvliet.

Er wordt voor elke leeftijdsgroep door het jaar heen minstens een evenement georganiseerd.

Daarnaast organiseert de TD-commissie regelmatig een niet te missen TD voor alle leden. Aanmelden voor een TD event is niet nodig. Je kunt gewoon komen deelnemen. 

Hou onze socials, de Rijnflits en de Rijnvliet app in de gaten voor alle‘upcoming events’. 

We houden het wel gezellig! 

HC Rijnvliet hanteert feestregels waar de bezoekers zich aan dienen te houden. Van een ieder die een feest of evenement bij HC Rijnvliet bezoekt, wordt verwacht dat deze feestregels bekend zijn en dat deze worden nageleefd.Uiteraard staan wij ook open voor ieder leuk initiatief! 

Dus heb je een goed idee, meld dit aan via: [email protected].


Voorwaarden evenementen organiseren:

- Meld een evenement uiterlijk twee weken van tevoren aan i.v.m. barpersoneel en inkoop. 

· Als er een thema is, maak dit uiterlijk twee weken van tevoren bekend. 

· Dien een begroting in. 

· Toets de aankleding van het clubhuis in verband met (brand)veiligheid, denk ook aan toegangsbeveiliging. 

· Zorg voor publiciteit. 

· Zorg (indien nodig) voor toegangscontrole en toezicht op het evenement.

· Na het feest moet het clubhuis nog dezelfde avond weer in de oude staat worden teruggebracht.

 

De evenementencommissie kan op veel zaken ondersteunen, zoals: 

· Publiceren op de website, Facebook, Instagram en/of in de Rijnflits. 
· Draaiboeken voor de organisatie.·
- Diverse thema’s/ideeën op voorraad. 
· Contacten met bijv. DJ, andere organisatoren of diverse leveranciers. 
· Begroten van het evenement. 
· Meedenken en ondersteunen bij het aankleden. 
· Diverse formats voor bijv. planning. 

We zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen die graag een steentje bijdragen aan een bruisend HC Rijnvliet. Met name tijdens evenementen kunnen we altijd hulp gebruiken, bv. achter de bar, in de keuken en bij het op- en afbouwen. Heb jij interesse om onze evenementencommissie te ondersteunen, dan kan je ons altijd benaderen. Je bent van harte welkom! Mail naar [email protected].

Alvast bedankt en wij hopen op VEEL PLEZIER! 

Gezellig groet, 

De Evenementencommissie
 

Agenda

Zoeken