01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg

Evenementen

 Het is weer zover, de seizoensafsluiter van HC Rijnvliet: het Rijnfestijn. Een dag vol hockey- en andere activiteiten, huldiging van onze kampioenen, muziek, food & drinks! Deze keer gaan we helemaal los in het thema ‘Jungle fever’.

Het programma in het kort: 

11.30 uur: warming up toernooi; 

12.00-16.00 uur: 6x6 toernooi (3 categorieën: jeugd, gemengd, senioren); 

16.30 uur: huldiging veld- en zaalkampioenen seizoen 2022-2023; 

17.00-19.00 uur: heerlijke BBQ; en 

19.00-00.00 uur: after-party. 

DJ Bram is de hele dag aanwezig om het RijnFestijn de sfeer te geven die het verdient! 

Gedurende de hele dag is er een aantal van onze sponsoren aanwezig. 
Zo kun je tussen 12.00 en 15.00 uur alvast een nieuw bitje voor het volgende seizoen laten maken. Hiervoor moet je je deze keer wel aanmelden. Meer informatie en aanmelden? Ga naar: https://bitjehappen.nl/rijnvliet/.

Voor de jongste kids is er een springkussen en heel veel leuke en actieve spelletjes op veld 3. Maar ook voor de oudere jeugd (en jongere ouderen) zijn er op het zandveld leuke activiteiten. 

Sportief programma 

Na de warming up om 11.30 uur start om 12:00 uur het 6 tegen 6 toernooi. Je dient je hiervoor vooraf op te geven (als team). Je kunt je opgeven met je gezin, je vriendjes/vriendinnetjes, trim-maatjes of gewoon met je seniorenteam. Je geeft je als team (6-8 spelers) op via:https://tournify.nl/live/rijnfestijn2023/signup
Doe dit uiterlijk 18 juni! 

Huldiging kampioenen 

Ook onze kampioenen worden deze dag in het zonnetje gezet. 

Dus ben je dit seizoen veld/zaal kampioen geworden: zorg dat je er om 16.30 uur bent om dit te vieren! Aanmelding voor de huldiging is natuurlijk niet nodig. 

Food, drinks & music 

Na al deze sportiviteit en het juichen willen de kelen wel weer gesmeerd worden. Het festijn verplaatst zich daarom rond 17.00 uur van de velden naar het clubhuis en het terras.

Bij het clubhuis staan de drankjes koud en kunnen we genieten van een heerlijke BBQ. Dus blijf gezellig hangen, praat met clubgenoten en prik een vorkje mee. Na het eten gaat het feest gewoon door in de after-party. DJ Bram zet een tandje bij en de voetjes gaan van de vloer.

Wil je gezellig mee eten? Schrijf je dan snel in via de Rijnvliet app -> meer -> Evenementen. Introducees zijn ook welkom. Dit kan tot uiterlijk 18 juni. Voor het eten geldt een bijdrage: kinderen t/m 11 jaar € 10,00 pp, vanaf 12 jaar € 15,00 pp. Voor drankjes gelden de reguliere prijzen aan de bar. 

Hulp 

Een evenement draait op vrijwilligers. Wil jij meehelpen bij de opbouw, tijdens of na afloop van het Rijnfestijn of andere evenementen. Voeg jezelf dan nu toe aan onze HC Rijnvliet Event Support app groep via deze link: https://chat.whatsapp.com/FrZUbPFI5h8Ifb7WcTWTGB. Je hoort dan vanzelf waar we hulp bij nodig hebben en kun je aangeven wanneer je kunt. 

Na je inschrijving word je in de week voor het Rijnfestijn verder geïnformeerd. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving en eventuele extra informatie.

LET OP: In verband met de verschillende bedragen moet je kinderen en volwassenen apart aanmelden voor het programma vanaf 17:00 uur. Kom je er niet uit: mail [email protected]

Je hoeft je dus enkel in te schrijven via de app met de daaraan gekoppelde bijdrage als je blijft eten en voor het avondprogramma! Het toernooi is gratis en hiervoor kan via de eerder in dit verhaal genoemde link per team worden ingeschreven.

Tot op het RijnFestijn!

Feestelijke groeten, Evenementencommissie HC Rijnvliet.

 

Agenda

30-9 Chicks & Dudes feest (jeugd O12-O14)

Zoeken