01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg

Senioren Algemeen


Hockey voor Senioren
Senioren hockey is voor iedereen die 18+ is. Denk hierbij aan de seniorencompetitie 18+, de veteranencompetitie voor 35+. Ook studententeams zijn van harte welkom om deel te nemen aan de seniorencompetitie. Wil je meer informatie, mail dan naar [email protected]

Oprichting H1
Vanaf deze week (17 april 2023) zal er op woensdag avond onder de bezielende leiding van Olaf Heskes gestart worden met een trainingsgroep van geïnteresseerden om een nieuw H1 te gaan vormen. Heb je interesse, wil je een keertje meedoen of heb je andere vragen, neem gerust contact op met Olaf op 06-21412974.

Met behulp van het begeleidingsteam willen we stapsgewijs bouwen aan het toekomstige H1. De TC heeft een gedetailleerd plan uitgewerkt en dit zal ook gedeeld worden aan de geïnteresseerden hoe we willen werken richting succes.


Trimhockey
Nog geen hockeytalent, maar wel enthousiast voor het spel? Of heb je een druk (sociaal) leven waardoor de weekenden bijzonder vol zitten? Misschien is trimhockey dan wel wat voor jou! Trimhockey is zowel interessant voor mensen die geen of weinig hockeyervaring hebben als voor mensen die wel kunnen hockeyen maar geen competitie willen spelen. Wil je meer informatie, mail dan naar [email protected]

Inschrijven voor een van bovenstaande categorieën kan gedurende het hele jaar. Als je geïnteresseerd bent, meld je dan aan via het inschrijfformulier.

 

Agenda

Zoeken