01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg 04-header2020.jpg
Algemeen
22-9

Versoepeling coronamaatregelen, nieuw protocol

Nieuws afbeelding

Beste leden, ouders en verzorgers,
Onlangs is aangekondigd dat de coronabeperkende maatregelen met ingang van zaterdag 25 september a.s. verdergaand worden versoepeld. Dat is goed nieuws maar we moeten ook alert blijven. In de bijlage treffen jullie het herziene protocol aan, neem hier kennis van.
Belangrijkste aanpassingen 1,5 meter afstand regel vervalt (vermijd wel te ...

Algemeen
22-9

HC Rijnvliet zoekt een nieuwe voorzitterđź’šđź’™

Nieuws afbeelding

Omdat de termijn van de huidige voorzitter erop zit, is de gezelligste hockeyclub van Utrecht op zoek naar een nieuwe voorzitter. 
Mocht je interesse of vragen hebben, stuur dan een mail aan [email protected] Zie voor de taken en competenties het profiel in de bijlage.  ...

Algemeen
21-9

Succesvolle coachavond

Nieuws afbeelding

Op 15 september heeft de eerste coachavond van het seizoen plaatsgevonden.  Donderdag 16 september was er ook een avond met praktische tips voor teammanagers. Ook hebben er alweer 2 (praktijk) scheidsrechters avonden plaatsgevonden. 
Dank allen voor het mogelijk maken én het bijwonen van deze avonden!  ...

Algemeen
21-9

Statiegeldcontainer

Nieuws afbeelding

Sinds 1 juli zit er statiegeld op veel kleine plastic PET flessen. Om wat extra inkomsten voor de club te genereren zijn er twee verzamelcontainers neergezet, een binnen en een buiten. Daar is op gezet waar ze voor zijn bedoeld zijn. Als je afval hebt, gooi het dan in een prullenbak en niet in de statiegeldcontainer.  
Dank voor jullie medewerking. ...

Algemeen
15-9

Grote Club Actie

Nieuws afbeelding

Zaterdag 18 september gaat de Grote Club Actie weer van start. Het doel dit jaar is sparen voor een digitaal scorebord langs het hoofdveld. We pakken het als volgt aan: F en E teams De F en E teams ontvangen zaterdag 18 september de verkoopboekjes met QR code van de teammanager of coach. Bij deze boekjes zit een brief met uitleg over de verkoop. Belangrijk om te weten: op elk boekje...

Algemeen
12-9

Start seizoen en corona

Nieuws afbeelding

De competitie is weer gestart. We kijken uit naar wedstrijden tegen andere teams en toeschouwers op onze club!

Corona is echter niet weg en we moeten nog steeds met elkaar de regels in acht nemen.
In het kort komen deze hierop neer:
- Bij klachten blijf je thuis;
- Indien je in quarantaine moet kom je ook niet naar de club;
- Registreer je bij de ingan...

Algemeen
12-9

Spaar voor je club

Nieuws afbeelding

De Supermarkt Plus Giel Smits in de wijk Veldhuizen heeft een mooi aanbod voor sportclubs, waaronder Rijnvliet! In de actie 'Spaar voor je club' stellen ze maar liefst een totaalbedrag van € 15.000 ter beschikking. Spaar ook mee, om een deel van dit bedrag naar onze club te brengen.

Alle info vind je op https://www.plus.nl/info-spaar-voor-je-club

Kort s...

Algemeen
11-9

Vertraging levering Rijnvliet tenues

Nieuws afbeelding

Beste sporters,

Helaas zijn er vertragingen opgetreden in de levering en bezorging van de Rijnvliet tenues.

Wij begrijpen de teleurstelling zo vlak voor de start van het nieuwe seizoen. Naar verwachting komen de tenues tussen medio- en eind september. Iedereen ontvangt van ons bericht zodra zijn/haar bestelling binnen is.

met sportieve g...

Algemeen
7-9

Afgelasting feest op 25 september!

Nieuws afbeelding

Beste leden van Rijnvliet, Een tijdje geleden hebben wij jullie allemaal gevraagd of jullie zaterdag 25 september 2021 in jullie agenda's wilden blokkeren in verband met een feest waar wij drukdoende mee zijn om te organiseren. Helaas hebben wij moeten besluiten, in overleg met het bestuur, om dit feest nog even uit te stellen. Het werken met corona- vaccinatiebewijzen, zitp...

Jongste Jeugd
4-8

Hockey voor 3,5 tot en met 6 jaar

Nieuws afbeelding

Het nieuwe seizoen kabouterhockey gaat weer beginnen. 
Deze trainingen zijn speciaal voor de allerkleinste hockeyfanaten die het leuk vinden om op een speelse manier hun hockeytalent te ontdekken en samen met leeftijdsgenootjes veel plezier te maken. Deze unieke trainingen zullen onder begeleiding van een professionele trainer worden gegeven en deze worden afgestemd op de kinderen ...

Algemeen
11-7

Gezocht horeca toppers

Nieuws afbeelding

HC Rijnvliet gaat professionaliseren! Maar dat kunnen we niet alleen. Dus wij zijn op zoek naar toppers om het horeca team van HC Rijnvliet te versterken! 
Ervaring is makkelijk, geen must! Wel verwachten we een enorme drive, laaiend enthousiasme, een gezellige en flexibele instelling en zelfstandig kunnen werken.
Ben jij of ken jij deze topper? (voorkeur 16+). Laat he...

Algemeen
14-6

Vacatures!

Nieuws afbeelding

Zonder vrijwilligers geen hockey!
In meerdere commissies zijn of komen vacatures beschikbaar. Op ons eigen YouTube kanaal vind je een aantal video's van verschillende commissies waar vrijwilligers nodig zijn en uitgelegd wordt wat het precies inhoud. 
Klik dus even door en bekijk de video's want misschien kan jij wel ergens een handje helpen! Heb je extra vragen ove...

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.