01_header_d_n.gif 02_header_d.gif 03_header_d.gif 04_header_d.gif
Algemeen
18-2

Inschrijven jeugd vanaf 1 maart

Nieuws afbeelding

Kom hockeyen bij HC Rijnvliet! Met 2 watervelden en 1 kunstgrasveld, en professionele begeleiding voor alle teams! 
Vanaf 1 maart a.s. start voor de jeugdleden de online inschrijving voor het nieuwe seizoen.  
Seniorenleden kunnen zich het hele jaar door inschrijven.

...

Algemeen
18-2

Zaalhockey: zaalkampioenen en versterking voor commissie gevraagd

Nieuws afbeelding

Na 10 intensieve weken hockey in de zaal is er alweer een einde gekomen aan zaalhockeyseizoen 2018-2019. En wat is er ontzettend hard gewerkt, veel geleerd en nooit de moed opgegeven!
Allereerst willen wij namens de Zaalhockey commissie alle leden en ouders bedanken voor jullie geweldige inzet, sportiviteit en enthousiasme. Zonder jullie was het niet zo’n succes geworden.&nbs...

Junioren
18-2

Pannenkoekendag voor de E-jeugd!

Nieuws afbeelding

E-elftallen opgelet! Speel jij in een E6 of E8 team?!  Kom dan gezellig met je teamgenootjes naar de Pannenkoekendag op zondag 24 maart. Van 10 tot 12.30 uur is het smullen geblazen. 
Wat we gaan doen houden we nog even geheim, maar dat er pannenkoeken zullen zijn, is natuurlijk duidelijk.
Aanmelden Meld je aan via de Rijnvlietapp (Meer-> Evenement...

Algemeen
18-2

KNHB basisopleiding training geven en coachen

Nieuws afbeelding

 
Oproep!!!
Vorige week donderdag hebben wij de KNHB basisopleiding training geven en coachen meegemaakt. Het coach-gedeelte van deze opleiding wordt afgesloten op woensdag 13 maart van 19:30 tot 21:30 uur .
Via de Rijnvliet app kun je je hier weer voor aanmelden. Graag zien we je op deze afsluitende sessie. Ook diegenen die de eerste sessie niet hebbe...

Junioren
18-2

Vriendjes en vriendinnetjestraining 1e jaars F

Nieuws afbeelding

Is jouw zoon of dochter 1e jaars F? Neem dan op zaterdagochtend 9 maart a.s. om 9 uur tijdens hun training 1 of 2 vriendjes of vriendinnetjes mee! Wel even aanmelden via [email protected] !
...

Algemeen
13-2

Muntstad tekent sponsorcontract met HC Rijnvliet

Nieuws afbeelding

Het Heren 1 hockeyteam van HC Rijnvliet start na de winterstop met een nieuwe hoofd-sponsor. Muntstad, de autodealer en servicepartner voor Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens in Midden-Nederland, heeft onlangs het sponsorcontract ondertekend voor een periode van 3,5 jaar. Ook het nieuwe waterveld zal de naam van de hoofdsponsor dragen, het Muntstad-veld. 
...

Algemeen
11-2

Nationale Hockey- en Keepersdag op 23 februari in Laren

Nieuws afbeelding

Thijs van Dam komt samen met 8 (Jong-Oranje) internationals naar de Nationale Hockey- en Keepersdag.  
Nog even en dan gaat het buitenseizoen weer van start. Om deze goed te beginnen vindt er op 23 februari 2019 de traditionele Nationale Hockey- en Keepersdag in Laren plaats. Ben jij er ook bij? 
Meld je dan aan op https://www.nationalesportkampen.nl...

Algemeen
31-1

Kabouterhockey op HC Rijnvliet!

Nieuws afbeelding

De winterstop is bijna voorbij. Dit betekent ook dat het Kabouterhockey bijna weer van start gaat! Vanaf 6 maart zijn kinderen van 3,5 tot 6 jaar van harte welkom om spelenderwijs kennis te maken met de hockeysport.

Staat jouw kind ook te springen om te gaan hockeyen? De 12 trainingen vinden op woensdagmiddag plaats op onze eigen velden. Inschrijven kan via:

Jongste Jeugd
14-12

Save the date! Schoolhockeytoernooi op 17 april

Nieuws afbeelding


Het schoolhockey toernooi valt dit seizoen op woensdag 17 april 2019. Zet de datum alvast in je agenda!
Schoolhockey is voor leerlingen van de basisschool groepen 4, 5 en 6 van scholen uit Leidsche Rijn – Vleuten – De Meern. 
Voor deelname benaderen wij standaard de gymleerkrachten van de school. Mocht de school van je kind niet deelnemen maar je zoon/d...

Technische zaken
1-11

HC Rijnvliet INTERN Protocol TBV afgelastingen wedstrijden en trainingen

OMSTANDIGHEDEN VOOR AFGELASTING

Onder de volgende omstandigheden kan het voorkomen dat trainingen of wedstrijden worden gestaakt of afgelast:
Velden zijn zodanig bevroren dat spelers makkelijk kunnen uitglijden op (gedeelten van) het veld; Wateroverlast op de velden; Velden zijn zodanig bevroren dat gespeelde ballen onverwachts kunnen opsp...

Algemeen
6-6

Kopen voor HC Rijnvliet

Kopen voor HC Rijnvliet  is onze allernieuwste clubactie en kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

De aangesloten webshops geven een vergoeding voor het aanbrengen van kopers. Deze vergoeding is een vast bedrag per aankoop óf een percentage van het aankoopbedrag. En via deze actiepagina wordt elke aankoo...

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.