01_header_d_n.gif 02_header_d.gif 03_header_d.gif 04_header_d.gif
Algemeen
18-2

Inschrijven nieuwe jeugdleden vanaf 1 maart

Nieuws afbeelding

Kom hockeyen bij HC Rijnvliet! Met 2 watervelden en 1 kunstgrasveld, en professionele begeleiding voor alle teams! 
Vanaf 1 maart a.s. start voor de nieuwe jeugdleden de online inschrijving voor het nieuwe seizoen, de inschrijving sluit op 30 april.
Seniorenleden kunnen zich het hele jaar door inschrijven.

...

Algemeen
22-3

Veldmascotte zijn bij finale EHL?

Nieuws afbeelding

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud? Loop dan mee het veld op tijdens de finale van de Euro Hockey League (EHL)! Geef je nu op als veldmascotte vóór 15 april. Dit kan door hier https://grootsbegintklein.nl/aanmelden-euro-hockey-league je gegevens in te vullen. De winnaars worden geloot onder alle inschrijvingen. 
De Euro Hockey League finale vindt plaat...

Algemeen
22-3

GEZOCHT: Vrijwilliger voor het schoolhockeytoernooi.

Nieuws afbeelding

Op woensdag 17 april aanstaande wordt op MHC Fletiomare en HC Rijnvliet het jaarlijkse schoolhockeytoernooi gehouden. Ongeveer 70 teams van 13 verschillende scholen zullen deelnemen aan dit toernooi.
Het toernooi zal zijn van 14:00 tot 18:00 uur duren.

Voor dit grootschalige toernooi op 17 april zoeken wij daarom nu dan ook enthousiaste spelbegeleiders, die op die dag de wedstri...

Algemeen
20-3

Train met ons mee!

Nieuws afbeelding

Lijkt het jou leuk om te gaan hockeyen, maar zou je het graag eerst een keer willen proberen? Meld je dan aan via [email protected], dan laten wij je weten op welk tijdstip jouw leeftijdscategorie traint zodat je een keer mee kunt komen doen. Iedereen is welkom om zich aan te melden voor een proeftraining! ...

Junioren
13-3

Is jouw Team het Picnic Team van de Week bij HC Rijnvliet?

Nieuws afbeelding

Heeft jouw team dit weekend een geweldig doelpunt gemaakt? Of hebben jullie supergoed getraind ondanks de stromende regen? Bleven jullie lachen, ondanks het slechte weer? Kortom, hebben jullie een goede reden om Team van de Week bij HC Rijnvliet te worden? Nomineer dan jouw team door na het betreffende weekend een mail te sturen naar: 
[email protected]  ...

Algemeen
1-3

*Update* Nieuw DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier)

Nieuws afbeelding

Velen van jullie hebben tijdens de zaalcompetitie gemerkt dat er gestart is met een nieuw DWF. Vrijwel alle opstartproblemen zijn verholpen. De handleiding en Veel Gestelde Vragen kun je hier vinden.

Wel 2 belangrijke aandachtspunten:
1. De spelers die spelen dienen voor de wedstrijd te worden geselecteerd in het formulier. Vooraf die...

Algemeen
18-2

Zaalhockey: zaalkampioenen en versterking voor commissie gevraagd

Nieuws afbeelding

Na 10 intensieve weken hockey in de zaal is er alweer een einde gekomen aan zaalhockeyseizoen 2018-2019. En wat is er ontzettend hard gewerkt, veel geleerd en nooit de moed opgegeven!
Allereerst willen wij namens de Zaalhockey commissie alle leden en ouders bedanken voor jullie geweldige inzet, sportiviteit en enthousiasme. Zonder jullie was het niet zo’n succes geworden.&nbs...

Jongste Jeugd
14-12

Save the date! Schoolhockeytoernooi op 17 april

Nieuws afbeelding


Het schoolhockey toernooi valt dit seizoen op woensdag 17 april 2019. Zet de datum alvast in je agenda!
Schoolhockey is voor leerlingen van de basisschool groepen 4, 5 en 6 van scholen uit Leidsche Rijn – Vleuten – De Meern. 
Voor deelname benaderen wij standaard de gymleerkrachten van de school. Mocht de school van je kind niet deelnemen maar je zoon/d...

Algemeen
6-6

Kopen voor HC Rijnvliet

Kopen voor HC Rijnvliet  is onze allernieuwste clubactie en kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

De aangesloten webshops geven een vergoeding voor het aanbrengen van kopers. Deze vergoeding is een vast bedrag per aankoop óf een percentage van het aankoopbedrag. En via deze actiepagina wordt elke aankoo...

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.