01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg 04-header2020.jpg
Algemeen
14-1

Niet parkeren bij tennispark

Nieuws afbeelding

Dringend verzoek om NIET bij de tennis te parkeren, alsmede daar kinderen in- en uit te laden als je bij toegang 2 moet zijn.
Parkeer gewoon op onze eigen parkeerplaatsen langs de velden en loop dan daar toegang 2. Die paar meter lopen moet lukken! 😊
Dank voor jullie medewerking! ...

Senioren
14-1

Pubquiz - jaarlijkse (online) pubquiz voor senioren

Nieuws afbeelding

Op zaterdag 23 januari om 20.30 uur organiseert de TD commissie een online pubquiz! 
Dit zal een jaarlijkse traditie worden (hopelijk in het vervolg gewoon op de club). We strijden dus voor de wisselbeker en andere mooie prijzen. Wanneer je mee wilt doen, maak een team van maximaal 6 personen en geef de teamnaam, teamaanvoerder, leden en e-mailadressen door aan [email protected] De...

Algemeen
10-12

Warm kleden bij training

Nieuws afbeelding

Nu het weer kouder is vragen we (de ouders van) onze junioren en jongste jeugd zich goed te kleden op het weer. Draag laagjes over elkaar heen en zorg dat je je goed kunt bewegen in de kleding die je draagt. 
Mochten door de vorst de velden worden afgekeurd dan volgt hierover een bericht. Dit kan gebeuren als de v elden zodanig zijn bevroren dat gespeelde ballen onverwachts kun...

Algemeen
10-11

Korting bij Sport Leidsche Rijn

Nieuws afbeelding

Om de leden te laten profiteren van de sponsoring van Sport Leidsche Rijn aan HC Rijnvliet willen zij iedereen, inclusief alle gezinsleden, een korting aanbieden van 10% op vrijwel de gehele collectie in hun winkel. Ook geldig op hockeysticks, schoenen en artikelen voor andere sporten! Uitzondering is echter de HC Rijnvliet clubkleding en bijbehorende accessoires waar het club logo op staat.

Algemeen
17-9

Kom hockeyen op HC Rijnvliet! 💚💙

Nieuws afbeelding

Wil je ook lid worden en volgend seizoen lekker op de velden staan van HC Rijnvliet? Dat kan! Algemene informatie over lidmaatschap is hier te vinden. Inschrijven kan nog steeds.

NB: Bij de eerstejaars F (6-7 jaar) is er zowel bij de meisjes als jongens nog voldoende plek. Voor jongens is er voor de overige leeftijdscategorien ook nog volop plek.
Momenteel zitte...

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.