01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg
Algemeen
28-6

ALV dinsdag 5 juli

Nieuws afbeelding

Beste HC Rijnvliet leden,  Bij deze nodig ik jullie uit voor de ALV die op dinsdag 5 juli a.s. plaatsvindt in het clubhuis om 20.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur).  De agenda en stukken staan op het gesloten gedeelte van de Rijnvliet-website.  Je vindt ze via hcrijnvliet.nl -> inloggen -> club -> documenten -> ALV. Graag tot dan! ...

Algemeen
28-6

Stick-off

Nieuws afbeelding

Beste ouders van (nieuwe) leden van HC Rijnvliet,
Op zaterdag 2 juli a.s.vindt op ons complex de jaarlijkse Stick-off plaats. Tijdens deze ochtend komen de ouders van alle nieuwe jeugdteams bij elkaar om kennis te maken en de teamtaken te verdelen.
In de bijlage het schema voor teams, time slots, en veld. We reserveren twee velden, waarop we maximaal 7 teams kwijt...

Algemeen
13-6

Bestuursleden gezocht! Iets voor jou?

Nieuws afbeelding

Het bestuur zoekt nieuwe leden! Iets voor jou? De penningmeester en secretaris treden tijdens de ALV op 5 juli a.s. af omdat hun bestuurstermijn erop zit. Wij zijn nog steeds op zoek naar opvolgers voor hen! 
Ben je ge├»nteresseerd, dan kan je bij de voorzitter je interesse kenbaar maken via [email protected]  
Hopelijk tot snel, sportieve groet,&n...

Evenementen
8-6

HW Camps 11, 12 en 13 juli

Nieuws afbeelding

Hoi Hockeyfanaten!  
Deze meivakantie heeft er een fantastische editie van de HW Campsplaatsgevonden. Heb je deze gemist? Goed nieuws!  
Op 11-12-13 juli tussen 09.00 en 16.00 uur komt HockeyWerkt weer met het leukste hockeykamp van Nederland naar HC Rijnvliet. Jij bepaalt hoeveel dagen je mee wilt doen.  
Iedere dag zijn er meerdere clinics m...

Jongste Jeugd
1-6

Kom je ook hockeyen?

Nieuws afbeelding

Op zoek naar een leuke sport? Wellicht is hockeyen bij HC Rijnvliet iets voor jou!  Met trainingen, aandacht voor alle teams en leuke activiteiten naast het hockeyen, zorgen we voor een mooie mix qua sport en plezier. Hierdoor zal je je snel thuis voelen op de club en bij je teamgenoten. 
Voor komend seizoen is er nog voldoende plek bij de eerstejaars F (vanaf 6 jaar; gebor...

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.