01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg
Evenementen
12-6

Rijnfestijn 22 juni - Wild Wild West - kom je helpen?

Nieuws afbeelding

Het is weer zover, dè seizoensafsluiter van HC Rijnvliet: het Rijnfestijn. Een dag vol hockeyplezier, activiteiten, huldiging van onze kampioenen, muziek, food & drinks! Deze keer gaan we helemaal los in het thema ‘Wild Wild West.
Jij bent er toch ook bij? 
Het toernooi is vol! 
Maar je kunt nog lekker mee eten, dus geef je op voor de BBQ (HC Rijnvlie...

Arbitrage
9-6

Cursusavond Scheidsrechtersexamen 18 juni 2024

Nieuws afbeelding

Nog beter voorbereid zijn op je examen? Als aanvulling op het scheidsrechtersexamen organiseert de arbitragecommissie ook nog een cursusavond op de club. Scheidsrechters Joost van Voorts van Beest neemt je mee tijdens de avond om de fijne kneepjes van het vak te leren zodat je optimaal voorbereid bent voor je examen én je eerste wedstrijd die je fluit. Daarnaast is het ook een mooi moment...

Senioren
7-6

🏆🧡Kampioenskraker HC Rijnvliet Heren 2!!🧡🏆

Nieuws afbeelding

Na het glansrijke kampioenschap van vorig jaar heeft HC Rijnvliet Heren 2 alles in eigen hand om de titel te prolongeren! 
Zondag 16 juni kan de kroon op een prachtig seizoen worden gezet in een rechtstreeks duel met nummer 2 Zwaluwen. Nadat de champagne is ontkurkt en de ererondes zijn gelopen kunnen we hierna genieten van de eerste EK wedstrijd van Nederland tegen Polen. Na af...

Algemeen
4-6

Seizoenseinde en start nieuwe seizoen

Nieuws afbeelding

Het is alweer juni, het einde van het seizoen is in zicht. De eerst kampioenen zijn bekend, sommige poules zullen pas op de laatste speeldag beslist worden. Veel plezier en succes de aankomende periode. Wij hebben de belangrijke data voor jullie op een rijtje gezet.
Einde seizoen 2023-2024
Vrijdag 7 juni: Laatste trainingen jongste jeugd en junioren
Zaterdag 8 Juni: Laatste...

Arbitrage
25-5

Scheidsrechterscursus en Scheidsrechtersexamen Juni 2024

Nieuws afbeelding

Gaat jouw kind volgend jaar in de O12-lichting spelen? Dan zul jij vanaf volgend jaar ook de wedstrijden van je kind moeten fluiten. Er is voor de zomer nog een extra kans om alvast je scheidsrechterskaart te halen, daarmee ben je goed voorbereid op volgend seizoen! 
Daarnaast is het voor ieder lid/vrijwilliger die zijn/haar scheidsrechterskaart wil halen ook dit een mooie kans o...

Algemeen
21-4

✨🎨 HC Rijnvliet huisstijlhandboek

Nieuws afbeelding

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is 'ie er dan:
De HC Rijnvliet huisstijlgids.
Een leuk handboekje voor iedereen die iets moois voor de club wilt maken.

Je vindt hier o.a. in welk lettertype je kan gebruiken, de juiste logo's, welke kleuren je kan gebruiken met welke combinaties, informatie over presentaties en wat additionele informatie.
...

Algemeen
18-3

Succesvolle kick-off diversiteit en inclusie

Nieuws afbeelding

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤
Wat een daverend succes was de kick-off van #diversiteit en #inclusie bij HC Rijnvliet afgelopen zondag! Xan de Waard die het belang hiervan nog eens heeft toegelicht en de eerste aanvoerderbanden heeft uitgereikt. We willen graag alle aanwezigen bedanken voor hun aandacht en enthousiasme.
Hebben we niet allemaal weleens het gevoel er niet helemaal bij te horen...

Algemeen
6-9

Tips voor een correct Digitaal Wedstrijd Formulier

Nieuws afbeelding

Als teammanager/coach of scheidsrechter ontkom je er niet aan: Het DWF (Digitaal WedstrijdFormulier).
Het invullen hiervan kost gelukkig niet veel tijd, maar moet wel even gebeuren. Hier een paar dingen waar je even op moet letten: Teammanager/coach/aanvoerder, zorg dat de spelerslijsten voorafgaand aan de wedstrijd zijn ingestuurd. Dit hoeft niet last-minute op het veld te ge...

Algemeen
8-9

🎉 Nieuw lid = Gratis wedstrijdshirt!

Nieuws afbeelding

We zijn altijd erg blij met nieuwe leden. Daarom kan je het wedstrijdshirt van Rijnvliet gratis bestellen als nieuw lid.
Hoe werkt het? Kies een wedstrijdshirt in de webshop van hockeydirect Bij het afrekenen kan een kortingcode invoeren. De kortingscode is alsvolgt: lidnummer-voornaam

Voorbeelden:
Lidnummer 3456 en voornaam Jan heeft...

Agenda

Zoeken