01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg

Evenementen
Coming soon……Fright Night 2023 bij HC Rijnvliet 

Het jaarlijkse griezel-event staat weer op kalender. Op zaterdag 28 oktober is onze club helemaal in de Halloween sferen. Voor alle jeugdleden is er weer van alles georganiseerd. Van leuke activiteiten op de club tot een tocht vol met actie en avontuur. Voor de jongste jeugdleden is er een speurtocht (1 uur) met halloween personages en spellen. Voor de oudere jeugdleden hebben wij een paar spannende routes ontworpen vol verrassingen en (schrik)effecten. 

Durf jij het aan…..? Geef je snel op! 

Aanmelden kan tot maandag 23 oktober via de Rijnvliet (Lisa) app onder Evenementen. Lees onderstaande informatie zorgvuldig zodat je goed voorbereid op pad kan de 28e!

Praktische informatie. 

Tijden

1e jaars F, O8 t/m O10: 16:15 - 18:30 uur
O12 en O14: 18:45 - 21:45 uur
O16 en O18: 20:00 - 00:00 uur

Aangegeven tijden per jeugdcategorie kunnen iets afwijken van de definitieve planning. Dit hangt af van het aantal aanmeldingen. Hierover wordt tijdig gecommuniceerd. 

Vrijwilligers: 

Wil je meedoen bijvoorbeeld als personage, toezichthouder of horeca ondersteuner? Geef je dan als vrijwilliger op via onderstaand formulier. We hebben je hard nodig! 


Aanmelden via Rijnvliet (Lisa) app: 

Er zijn diverse events aangemaakt voor Fright Night. Kies het event in de juiste categorie. Deze zijn: 

1e jaars F, O8 t/m O10 (jongste jeugd). Een griezelige speurtocht met leuke personages en spellen. Op basis van alle aanmeldingen regelen wij een groepsindeling met een starttijd. Deze ontvangen jullie een aantal dagen voorafgaand aan het event. Iedere groep heeft een volwassen begeleider nodig. Willen alle ouders die de kinderen willen begeleiden zich opgeven via onderstaand formulier? Wij zorgen in ieder geval dat je met je eigen kind mee loopt. Je ontvangt een paar dagen voorafgaand aan het event de groep aan wie je gekoppeld bent en hoe laat je start met de wandeling. 

Opgeven als begeleider bij 1e jaars F, O8 t/m O10, doe je via bijgaande link: https://forms.gle/83t6aU7qEfPLYZui6 

Voor de O12 en O14 groep zijn er twee activiteiten waar je uit kan kiezen. Hou je van een beetje griezelen, maar hoeft het niet té eng, kies dan voor het lopen van de "Scary” route. Word je graag bang gemaakt en ben je benieuwd hoe stoer je écht bent? Kies dan voor het lopen van de "Horror” route. Deze keuze maak je bij het inschrijven via de Rijnvliet (Lisa) app.
Op basis van alle aanmeldingen, maken wij de groepsindeling. Je ontvangt een paar dagen voorafgaand aan het event de groep aan wie je gekoppeld bent en hoe laat je start met de wandeling. 

O16 en O18 (oudste jeugd): deze groep loopt de Horror route en sluit af met een disco in Halloween-stijl. Regel onderling een groep van 4 a 6 personen waarin je meeloopt. Bestaat je groep uit minder dan 4? Dan zullen wij kijken of er combinaties mogelijk zijn om iedereen ook weer op tijd terug te laten zijn voor het feest. Wij verzoeken jullie via onderstaande link je als groep in te schrijven voor een bepaalde starttijd. Zo hoeft niemand onnodig lang te wachten voor die kan vertrekken ;-).

Regel hier je starttijd voor O16 en O18:

Griezelende groet, 
De Evenementencommissie
 

Agenda

14-12 ALV
18-12 Technisch Hart overleg
30-12 Indoor Hockey Kamp

Zoeken