01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg

Wedstrijdsecretariaat

 

Tips voor een correct Digitaal Wedstrijd Formulier
Een paar tips om het DWF correct in te vullen. Dit voorkomt verzoeken om DWF’s te corrigeren. En dat scheelt jullie en het wedstrijdsecretariaat tijd.

- Teammanager/coach/aanvoerder, zorg dat de spelerslijsten voorafgaand aan de wedstrijd zijn ingestuurd. Dit hoeft niet last-minute op het veld te gebeuren

- Vraag z.s.m. na de wedstrijd welke score de scheidsrechter/spelbegeleider heeft genoteerd. Een verzoek om de uitslag aan passen, slaagt zelden; de scheidsrechter heeft altijd gelijk.
NB: Een uitslag die verkeerd is ingevuld, wordt natuurlijk wel aangepast (denk aan het omwisselen van uit/thuis scores).

- Als de scheidsrechter de verificatiecode mist, komt dat doordat de scheidsrechter niet vooraf is ingepland bij de wedstrijd. De coach en teammanager zien de 'koppelcode' bij de wedstrijd staan in de HC Rijnvliet-app.

Voor junioren: Nog makkelijker is om je vooraf als scheidsrechter in te plannen, dat doe je door de volgende stappen te doorlopen:

Inloggen op HC Rijnvliet met je eigen lidnummer en password.
Ga naar "Club" >> 'Arbitrage'
Klik op de juiste dag
Zoek de juiste wedstrijd
Klik op de groene fluit

Voor senioren: Als je aan [email protected] doorgeeft wanneer wie fluit, komt dit gekoppeld in de Rijnvliet-app.


Speeldagen
De speeldagen voor het gehele seizoen zijn al bekend. Ook dit jaar zijn er wellicht weer wat uitdagende weekenden om een compleet team te hebben. Help je team en zet je aan/afwezigheid z.s.m. in de Rijnvliet-app. Bespreek geplande afwezigheid zo vroeg mogelijk binnen je team. De speeldagenkalender van de KNHB kun je hier vinden.

Invallers
Wanneer een team (te) weinig spelers* heeft, kan er gekeken worden naar invallers. Wie waar mag invallen, is gebonden aan regels.Alle regels met betrekking tot invallen, staan op de KNHB-site.

Voor de juniorenteams is een overzicht beschikbaar waarin je kunt zien, welke spelers waar mogen invallen.


* Let op! Als een team 8 of meer spelers heeft moet de wedstrijd gewoon doorgang vinden (art. 8.3.2 BR).

Verplaatsen van een wedstrijd
Een wedstrijd kan, zonder consequenties en na akkoord van je tegenstander, alleen naar voren worden gehaald. Wanneer je geen compleet team hebt en invallers regelen lukt ook niet, neem dan zo vroeg mogelijk contact opneemt met het wedstrijdsecretariaat. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

Het is niet de bedoeling dat teams zelf onderling contact opnemen. Dit om het totale overzicht te bewaren en discussies te voorkomen.

 

Bij vragen of als je even wilt overleggen, neem contact met ons op, bij voorkeur via [email protected].

 

 

Agenda

Zoeken