01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg

Zaalhockey

Het wordt een bijzonder zaalseizoen, want we gaan in onze eigen blaashal hockeyen! Zowel trainen als ‘thuis’ wedstrijden spelen in onze eigen hal. Wat kunnen we trots zijn op onze jonge club met nu 3 watervelden, 1 zandveld én een prachtige eigen blaashal. Het gebruik van de blaashal delen met Hockeyvereniging Zwaluwen.


Voor het aankomende zaalseizoen doen we met 43 jeugd- en 9 senioren zaalhockeyteams mee.In totaal gaan 52 teams van HC Rijnvliet dus strijden voor de kampioenstitel! En daar zijn we bij HC Rijnvliet heel goed in.

Maar het allerbelangrijkste: PLEZIER! Bijna alle leden van Rijnvliet zijn het over 1 ding eens, zaalhockey is echt het allerleukste hockeyspel! En je wordt er ook nog eens super goed van, het is TOP voor de ontwikkeling van je hockeytechniek.

Met zijn allen maken we er weer een topwinter van! 

Als er vragen of opmerkingen zijn die jullie rechtstreeks aan ons willen stellen, dan kun je dat doen door een mail te sturen naar [email protected].


Zaalhockey Commissie Rijnvliet (Emily, Geert, Leendert en Mariska) 

 

Wat heb je nodig voor zaalhockey?
- een zaalhockeystick (verplicht)
- een zaalhockeyhandschoen (aanbevolen)
- binnen sportschoenen (met schone lichte zool, die niet afgeeft)
- bitje en scheenbeschermers (zelfde als buiten, verplicht)

Wanneer starten de trainingen?
De reguliere zaalhockey trainingen zullen starten vanaf maandag 4 december 2023, maar teams die al eerder met hun eigen coach of trainer willen trainen kunnen per mail een verzoek hiervoor indienen bij de zaalhockey commissie. Het trainingsschema voor de zaalhockey zal medio november gecommuniceerd worden.

In de kerstvakantie zijn er GEEN trainingen, behalve de teams die trainen voor de wedstrijden in het laatste weekeinde van de kerstvakantie. Welke teams dit zijn weten we zodra het speelschema van de zaalhockey competitie bekend is. Voor de trainingen in de kerstvakantie zijn geen trainers beschikbaar en zal de eigen coach de training moeten verzorgen.

Competitiedagen
Het speelschema met alle zaalhockey competitiewedstrijden zal medio november 2023 gepubliceerd worden door de KNHB.


Spelregels
De spelregels van zaalhockey staan op de site van de KNHB

 

Agenda

Zoeken