01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg
Algemeen 24-2

Speeldagen, te weinig spelers, invallers of verplaatsen!

Nieuws afbeelding De wedstrijden voor de tweede helft van het veldseizoen zijn bekend en ook de meeste starttijden zijn inmiddels door de clubs gepubliceerd. Ook dit jaar zijn er waarschijnlijk weer wat uitdagende weekenden om een compleet team te hebben. 

Help elkaar en zet je aan/afwezigheid z.s.m. in de Rijnvliet-app en bespreek geplande afwezigheid zo vroeg mogelijk binnen je team!  

Wanneer een team (te) weinig spelers heeft, kan er gekeken worden naar invallers.  De KNHB heeft dit seizoen een "inval-tool” gepubliceerd. Deze helpt je bij het bepalen van wie er waar mag invallen. 

Een wedstrijd kan, zonder consequenties en na akkoord van je tegenstander, alleen naar voren worden gehaald. Zorg er daarom voor dat, als je in zo’n situatie terecht lijkt te komen, vroeg contact opneemt met het wedstrijdsecretariaat. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden. Het is niet de bedoeling dat teams zelf contact opnemen met tegenstanders. Dit om het totale overzicht te bewaren en discussies te voorkomen.

Bij vragen of als je even wilt overleggen, neem contact met ons op, bij voorkeur via [email protected].

Dyon Groen in ‘t Wout – Wedstrijdsecretaris Jeugd/Junioren.
Lisanne Krom – Wedsecretaris Senioren.

Agenda

30-5 Bestuursvergadering
30-5 Open Training D1

Zoeken