01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
12:45 Uit MO14-2 (MC2) HC Geldermalsen MO14-1
Arbitrage 7-2

💪 Scheidsrechterscursus en Scheidsrechtersexamen Maart 2024

Nieuws afbeelding
Er zijn weer twee scheidsrechtersexamens gepland voor maart 2024:
  • Dinsdag 19 maart en 
  • Woensdag 20 maart 
Jeugdleden uit de O18 en O16 die nog geen kaart hebben, worden via hun teammanager geinfomeerd en ingeschreven. Maar ook alle andere leden sporen we aan om hun kaart te halen! 

De examens zullen volledig online plaatsvinden en kan je volledig uitvoeren op je eigen laptop, alleen een internetverbinding is nodig om het examen te doen. 
Om je voor te bereiden voor het examen, zal er vanuit de KNHB cursusmateriaal beschikbaar worden gesteld die je in eigen tijd en op je eigen laptop kunt doornemen.

(inloop) Instructie avonden in het clubhuis
Maandag 11 maart om 20.15 uur. 
Dinsdag 12 maart om 20.15 uur. 


Hoe kan je aanmelden?
Om je aan te melden moet je of een vrijwilliger zijn binnen de club of een spelend lid zijn binnen de club. 
Indien je al spelend lid bent bij Rijnvliet en je graag wilt aanmelden voor een van beide examens, stuur dan een mail naar [email protected] en vermeld daarbij je voor- en achternaam, je lidnummer en voor welke dag je je zou willen aanmelden.

Indien je een actieve vrijwilliger bent én in het bezit van een LISA account, stuur dan een mail naar [email protected] en vermeld daarbij je voor- en achternaam, je lidnummer en voor welke dag je je zou willen aanmelden.

Indien je nog geen LISA account hebt, meldt je dan eerst aan als vrijwilliger op de website van de club: Inschrijfformulier | Inschrijfformulier (hcrijnvliet.nl). Vul alle gegevens in en vul bij het veld "Vul hier je eigen wensen in" in "Scheidsrechter". De secretaris zal je activeren als vrijwilliger in het systeem. Zodra je de bevestigingsmail van de secretaris hebt met je lidnummer erin, stuur daarna een mail naar [email protected] en vermeld daarbij je voor- en achternaam, je lidnummer en voor welke dag je je zou willen aanmelden.

Wanneer je bent aangemeld voor een examen ontvang je een mail vanuit de KNHB met alle gegevens om bij de cursus materialen te komen. Details over de examens zullen worden gecommuniceerd vanuit de arbitrage commissie. 

Heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected]

Agenda

22-4 Bestuursvergadering
22-4 TC JJ overleg
23-4 Inloopspreekuur Fysio Vandaag
24-4 proeftraining Hockey
24-4 Juniorencommissie
25-4 meedenksessie Clubhuis

Zoeken