01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg
Technische zaken 10-11

Trainingsschema zaal

Het trainingsschema voor de jeugdtrainingen is bekend en staat in de Rijnvliet-app.

Helaas hebben we niet alle trainingen in onze prachtige nieuwe blaashal kunnen plannen en gaan enkele teams nog naar de CultuurCampus.

Met het in gebruik nemen van de blaashal is er voor alle spelers/speelsters wel veel meer ruimte. Waar in vorige jaren de vloer nog gedeeld moest worden met 2 teams, heeft ieder team nu een "eigen” veld.

In de blaashal liggen 2 volledige wedstrijdvelden. Die worden voor de trainingen omgebouwd tot 3 trainingsvelden. 2 daarvan zijn iets kleiner dan een wedstrijdveld. Wel de volledige breedte, maar die de volledige lengte. Op die manier kunnen wedstrijdsituaties als uitverdedigen en press aanlopen goed getraind worden. Er staat geen "doel aan de overkant. Het gezegde "het moet uit de lengte of uit de breedte” is hier heel letterlijk van toepassing. We hebben gekozen voor de juiste breedte (en in te leveren op de lengte van het veld) om beter wedstrijdsituatief te kunnen trainen.
Per week zullen de trainingen (waar mogelijk) rouleren over de velden. (Bijna) ieder team traint daarom eens in de 3 trainingen op het hele veld traint en 2 x op 7/8 veld (zonder 2e cirkel).

De seniorenteams moeten nog even wachten op de definitieve indeling. De (interim)seniorencommissie is de tijden voor de senioren aan ’t inplannen en afstemmen met de aanvoerders.

Agenda

14-12 ALV
18-12 Technisch Hart overleg
30-12 Indoor Hockey Kamp

Zoeken