01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
12:45 Uit MO14-2 (MC2) HC Geldermalsen MO14-1
Algemeen 7-2

De Joost van Voorst Van Beest Trofee, een nieuwe traditie bij HC Rijnvliet

Nieuws afbeelding
Joost van Voorst Van Beest is afgelopen weekend bedankt voor zijn enorme grote inzet en al het fantastische werk dat Joost al vanaf de opstart van HC Rijnvliet voor de club en speciaal de arbitrage heeft gedaan. Zijn enorme enthousiasme voor arbitrage is voor velen een inspiratiebron geweest om ook te gaan fluiten. Joost heeft veel van de scheidsrechters bij HC Rijnvliet opgeleid, begeleid en geassisteerd. Voor het bestuur meer dan genoeg reden om hem hiervoor te bedanken.

Doordat Joost samen met Coen van Bunge, bondscheidsrechter en de beste scheidsrechter van de wereld afgelopen weekend de wedstrijden van JO16-1 had geloten, was er al een wens van hem in vervulling gegaan. Joost was pas echt verrast toen Ben Bruens, bestuurslid HTZ, hem een Trofee overhandigde. Deze trofee moest nog wel een naam krijgen. Aangezien Joost de eerste persoon is die deze Trofee ontvangt, is hij meteen de naamgever van deze Trofee, De Joost van Voorst Van Beest Trofee!

Joost was er stil van en ontzettend blij met deze prachtige Trofee en grote eer. Hij en zijn vrouw Esther waren ontroerd door dit mooie gebaar van de club. Zoals hij zelf aangaf, het is al een grote eer om een Trofee te ontvangen, laat staan dat hij vernoemd is naar jou. 

Met de uitreiking van deze Trofee is een nieuwe traditie geboren bij Rijnvliet, want de Joost van Voorst Van Beest Trofee wordt vanaf nu elk jaar uitgereikt aan iemand die heel veel of iets bijzonders voor de club op het gebied van arbitrage heeft gedaan.Agenda

22-4 Bestuursvergadering
22-4 TC JJ overleg
23-4 Inloopspreekuur Fysio Vandaag
24-4 proeftraining Hockey
24-4 Juniorencommissie
25-4 meedenksessie Clubhuis

Zoeken