01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Algemeen 7-9

Behalen scheidsrechterskaart

Nieuws afbeelding
KNHB spelregelcafés
Naast onze eigen spelregelavonden die op 4 en 6 september plaatsvonden, organiseert ook KNHB samen met de hockeyverenigingen speciale spelregelcafés. Een avond waarin ouders, trainers/coaches en scheidsrechters worden meegenomen in de (nieuwe) spelregels en zo worden voorbereid op het nieuwe seizoen.
De spelregelcafés worden op een doordeweekse avond georganiseerd van 20.00-21.30 uur, met een inloop vanaf 19.30 uur. Data en locaties staan hier: https://www.knhb.nl/nieuws/schrijf-je-in-voor-een-van-de-spelregelcafes

Behalen scheidsrechterskaart
Om spelers en ouders in de gelegenheid te stellen zich voor te bereiden op het KNHB-examen zijn er twee spelregelavonden georganiseerd waar alle spelregels voorbij komen, Dus naast de spelregelavonden over de nieuwe regels. Een goede voorbereiding op je scheidsrechtersexamen! Dit is op dinsdag 17 september van 19.00 - 22.00 uur en donderdag 19 september van 19.00 - 22.00 uur.

Het KNHB-examen is op dinsdag 24 september (19 uur) of donderdag 26 september (19 uur).

Meer informatie over hoe je je kunt opgeven voor de spelregelavonden - voor de scheidsrechterskaart- staat hier: https://www.hcrijnvliet.nl/arbitrage of ga naar meld je aan via de HC Rijnvliet App, kies 'Meer' -> 'Evenementen'. 

Zorg wel dat je bent ingelogd met je persoonlijke gebruikersnaam, niet die van je spelende kinderen. Deze persoonlijke gebruikersnaam ontvang je zodra je bent ingeschreven als vrijwilliger.

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.